Contador på andenpladsen

10. marts 2013 19:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Contador på andenpladsen
Billede mangler

Efter en dramatisk femte etape i Tirreno-Adriatico kunne Joaquim Rodriguez fra Katusha Team lade sig hylde som etapevinder.

Etapen, der var 230 km lang og blev domineret af et malende Sky-mandskab, var bjergrig, og den afsluttede da også af med en lille eksplosiv stigning, hvilket plejer at være noget for Rodriguez.

Det viste sig også at være tilfældet søndag, og Katusha-rytteren rykkede efter planen på stigningen, uden at de øvrige ryttere kunne følge med, og han vandt etapen med otte sekunder ned til forfølgerne.

Team Saxo-Tinkoffs Alberto Contador kom i mål på en tredjeplads og tager dermed løbets samlede andenplads. Spanieren kom i mål sammen med Sky’s Chris Froome, der efter etapesejren i lørdags fortsætter med at vise gode takter. Godt nok vandt Froome ikke etapen søndag, men briten kravlede med sin andenplads op på førstepladsen i det samlede klassement.

Froome har nu 20 sekunder ned til Contador og Nibali på henholdsvis anden- og tredjepladsen, mens Michal Kwiatkowski (Omega Pharma-Quick Step), der var etter inden søndagens etape, er på fjerdepladsen yderligere fire sekunder efter.

– Vi fik set, at Sky-mandskabet består af mænd af kød og blod, og de kan knækkes, hvis man tilrettelægger angrebene fornuftigt og med is i maven. I morgen (mandag.red.) venter endnu en hård etape, hvor alt kan ske. Og Alberto har ikke fået mindre blod på tanden efter dagens flotte etape, siger Saxo-Tinkoffs sportsdirektør, Fabrizio Guidi, på holdets hjemmeside.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu