Contador rykker frem i Argentina

25. januar 2013 09:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Contador rykker frem i Argentina
Billede mangler

Alberto Contador avancerer til en samlet sjetteplads i Tour de San Luis efter enkeltstarten.

 

Men på den 19,2 km lange enkeltstart, der var udfordringen på fjerde etape, avancerede Team Saxo-Tinkoff spanske superstjerne til en sjetteplads i klassementet.

Contador måtte ganske vist se sig slået klart af af den canadiske specialist Svein Tuft med 57 sekunder, men den 30-årige spaniers 13. plads var altså alligevel nok til et hop opad i den samlede stilling.

– Der er ryttere her, der er klart bedre forberedt specifikt til løbet her, end jeg er. Jeg kørte til grænsen, og løbet her er en rigtig god chance for at skyde sæsonen i gang med stærk konkurrence. Jeg nyder løbet, og jeg vil selvfølgelig, som altid, gøre hvad jeg kan for at være med helt fremme og gøre løbet seværdigt, lød det fra spanieren efter etapen.

En 19,2 kilometer lang og forholdsvis flad enkeltstart udgjorde dagens fjerde etape af det argentinske etapeløb, Tour de San Luis, hvor forhåndsfavoritten Svein Tuft (GreenEdge) levede op til forventningerne og pulveriserede sine konkurrenter.

Fredag aften dansk tid venter en noget hårdere etape over 170 kilometer og med en skarp bjergafslutning, der på papiret ligger godt til Contador.Løbet føres af QuickSteps polske rytter Michal Kwiatkowski med Tejay Van Garderen (BMC) og Jurgen Van den Broeck (Lotto) på de følgende pladser.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu