Cookie- og privatlivspolitik

Oversigt:

  1. Ejeroplysninger
  2. Hvad er Cookies?
  3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
  4. Formål med cookies på vores website
  5. Gemius webstatistik
  6. Google Analytics
  7. Annoncenetværk
  8. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Newsbreak.dk Aps
Vesterbrogade 3, 1.

7200 Grindsted

Telefon: 20183663

Email: redaktion@newsbreak.dk

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, s√• vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikm√•ling, s√• vi ved hvor mange, der bes√łger vores site og kan dokumentere dette over for annonc√łrer.
  • M√•lretning af annoncering, s√• vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en f√łlgende tredjeparter, der har adgang til de p√•g√¶ldende cookies:

Gemius Webstatistik

Google Analytics

Sprinkle

Jubii Media Group

5. Gemius webstatistik

Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af sp√łrgeskemaer.

Du kan fravælge at indgå i Gemius målingen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 K√łbenhavn K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse p√• Dampf√¶rgevej 3 st. th., 2100 K√łbenhavn √ė. Hvis du har sp√łrgsm√•l til behandlingen af oplysninger og data eller √łnsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS.

6. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Annoncenetværk
Websitet anvender f√łlgende annoncenetv√¶rk:

Jubii Media Group

Sprinkle

8. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, k√łb eller deltagelse i en unders√łgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, k√łn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemf√łre det k√łb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at f√• st√łrre kendskab til dig og √łvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte unders√łgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du √łnsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos newsbreak.dk, skal du rette henvendelse p√• ud@newsbreak.dk¬†eller telefon 20183663. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at f√• indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan g√łre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

If√łlge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger p√• computere med begr√¶nset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres l√łbende for at afg√łre, om vores brugeroplysninger h√•ndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverf√łrsler via internettet. Det betyder, at der kan v√¶re en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, n√•r data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver s√•ledes dine personlige oplysninger p√• eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres l√łbende efterh√•nden som det form√•l, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes h√łjst i 12 m√•neder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at √¶ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive n√łdvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og √¶ndre n√¶rv√¶rende retningslinjer for behandling af personoplysninger. G√łr vi det, retter vi selvf√łlgeligt datoen for ‚Äúsidst opdateret‚ÄĚ nederst p√• siden. I tilf√¶lde af v√¶sentlige √¶ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse p√• vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du if√łlge persondataloven ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henf√łres til dig. S√•fremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr√¶ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger om dig g√łres til genstand for behandling. Du kan ogs√• til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr√łrende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens ¬ß 58, stk. 1.