Copenhagen Hockey er gået konkurs

28. februar 2013 12:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Copenhagen Hockey er gået konkurs
Billede mangler

Selvom selskabet bag Copenhagen Hockey, Copenhagen Hockey & Event ApS forventer at komme ud med et overskud på omkring 180.000 kr., så gør gammel gæld, at klubben nu er gået konkurs.

 

Det meddeler Copenhagen Hockey i en pressemeddelelse, efter at Hvidovre kommunalbestyrelse onsdag aften nedstemte et forslag om tilskud til klubbens overlevelse.

– Copenhagen Hockey & Event ApS, der er selskabet bag Copenhagen Hockeys AL-Bankliga hold, indgiver i dag konkursbegæring, skriver klubben.

– Selskabet blev stiftet i 2009 under navnet Hvidovre Ligahockey. De tre første års drift gav et betydeligt underskud, og på trods af at vi i denne sæson forventer at komme ud med et plus på cirka kr. 180.000,-, har det ikke været muligt at finansiere den gæld, der er blevet opbygget i de tidligere sæsoner. 

Selvom klubben nu er gået konkurs er der stadig en mulighed for, at der bliver spillet ishockey i Hvidovre i næste sæson. Copenhagen Hockey har tre moderklubber, og lige nu spiller klubben på Gladsaxe Hockey licens. Hvis Dansk Ishockey Union giver grønt lys, kan et nyt ligahold stille op på Hvidovres licens til efteråret.

– Med hensyn til næste sæson siger vores regler, at klubben med ligalicensen, Gladsaxe, får et års karantæne i ligaen. Hvad gælder de to andre klubber, Hvidovre og KSF, vil vi se nærmere på spørgsmålet i de nærmeste uger, siger DIU’s direktør Enver Hansen til Al-Bankligaen.dk

Copenhagen Hockey blev stiftet i 2009 under navnet Hvidovre Ligahockey, efter at Totempo HVIK gik konkurs i 2008/09-sæsonen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu