Cornelius havde ondt i hovedet efter drømmekamp

22. marts 2013 23:46 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Cornelius havde ondt i hovedet efter drømmekamp
Billede mangler

FCKs blonde bomber Andreas Cornelius havde ufrivilligt fået sig en turban-agtig hovedbeklædning af gazebind efter et sammenstød med en tjekkisk spiller i første halvleg. men det var ikke nogen hindring for at åbne den danske målkonto med et brag af et skud, som for alvor gav troen på et stort udebaneresultat.

 

– Vi kommer godt ud til 2. halvleg og får ekstra energi af scoringen, lød det fra Cornelius, der sammen med Niki Zimling og Simon Kjær blev noteret for første scoring i landsholdstrøjen.

Cornelius spillede sin fjerde kamp for Olsen-banden og det var andre betingelser, end når den 20-årige angriber optræder hjemme i Superligaen for dominerende FCK.

– Jeg følte meget alene oppe foran i første halvleg, erkendte Cornelius, som efter pausen blev sat meget mere i scene af et dansk hold, som satsede på lange pasninger frem mod den boldsikre bomber, som godt kunne mærke, at der var blevet givet og taget på den knoldede bane i Oloumuc.

– Lige nu har jeg ondt i hovedet, men sådan er det. I sådan en kamp skal man ikke passe på sig selv, understregede “Corner” med et smil.

Andreas Cornelius var med som førstevalg i stedet for den karantæneramte Nicklas Bendtner, som uvægerligt må føle sin position mere truet end nogensinde. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu