ANNONCE

Corona aflyser landskamp

3. november 2020 18:08 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Schweiz melder afbud til onsdagens landskamp.

Corona aflyser landskamp
Danmark skulle have spillet landskamp mod Schweiz onsdag. Sådan bliver det ikke. Her landstræner Nikolaj Jacobsen og Mads Mensah. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Det Europæiske Håndbold Forbund (EHF) har tirsdag aften meddelt, at det schweiziske herrelandshold i håndbold har meldt afbud til landskampen mod Danmark grundet retningslinjerne i de schweiziske covid-19-regulativer, hvorfor EM-kvalifikationskampen onsdag aften i Ceres Arena udskydes på ubestemt tid.

Det oplyser DHF, Dansk Håndbold Forbund, på sin hjemmeside. 

Herrelandsholdet mødte i mandags ind til samling forud for to EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Schweiz og Finland i denne uge.

Kampen mellem Danmark og Schweiz bliver dog i første omgang ikke spillet i morgen onsdag, da det schweiziske landshold har set sig nødsaget til at blive hjemme.

Det skyldes, at fem spillere på det schweiziske landshold til dagligt spiller i en klub, hvor en træner er testet positiv for covid-19. Det har i mellemtiden ikke været muligt for de schweiziske spillere at gennemføre en godkendt test tids nok til, at de schweiziske covid-19-regulativer overholdes.

Det schweiziske afbud ærgrer Morten Henriksen, der er sportschef i Dansk Håndbold Forbund:

– Spillere, ledere, Dansk Håndbold Forbund og vores mange fans har set frem til den første kamp med herrelandsholdet siden januar. Afbuddet fra Schweiz er brand ærgerligt, men vi håber på, at vi alligevel kan få lov til at spille kampen på et tidspunkt i den her uge, siger Morten Henriksen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu