ANNONCE

Corona-brud: Kunde sneget ud af bagdør

20. januar 2021 22:19 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

En indehaver af en skønhedsklinik er taget med fingrene i kagedåsen. Igen

Corona-brud: Kunde sneget ud af bagdør
Hudplejeklinik holdt åbent på trods af coronanedlukning. Foto: Ritzau Scanpix

En hudplejeklinik i Roskilde er allerede én gang blevet taget i at holde åbent trods coronanedlukningen. Men ifølge Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport så var den gal igen i går klokken 11.15.

Flere borgere havde anmeldt til politiet, at der blev annonceret på sociale medier om, at klinikken var åben, og at der blev udført behandlinger på stedet.

Ved klinikken stødte politiet på en ansat og en kunde, som havde bestilt tid. Og desuden så patruljen en person blive lukket ud af bagdøren, da de ankom.

Ejeren af hudplejeklinikken, en 34-årig mand, ankom senere, hvor han fik besked om, at virksomheden blev sigtet for brud på coronarestriktionerne.

Men indehaveren nægtede – af ukendte årsager – lovbruddet.

Kan ende i retssag

Første gang klinikindehaveren blev snuppet i at holde åbent var den 9. januar, hvor politiet ligeledes kom forbi klinikken og greb ham på fersk gerning.

Virksomheden kan nu måske forvente en større bøde, da det ikke er første gang, at han har brudt loven. I nogen tilfælde skærpes bøder nemlig i gentagelsestilfælde, hvis man overtræder coronareglerne.

– Vi tager stilling til denne bødes størrelse og sender bødeforlæg, når vi ved, hvad status er på den første sag – om den stadig verserer eller er afsluttet, siger Martin Bjerregaard, som er ansat i Midt- og Vestsjællands Politi kommunikationsafdeling, til Newsbreak.dk

Hvis ejeren fortsætter med at nægte sig skyldig, så kan det ende i en retssag.

I så fald vil forklaringer fra kunder og andre borgere være en del af beviserne i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu