ANNONCE

Corona-lukket: Brostrøm klipper sig selv

29. marts 2020 17:23 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

Sundhedsstyrelsens direktør har klippet sig selv, men betalt sin frisør. Han opfordrer til at støtte frisører.

Landets frisører holder lukket, imens coronavirusset har gjort sit indtog i Danmark. Derfor må man givetvis selv ty til saksen, hvis man vil klippes. Det har Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøm, i hvert fald gjort.

Han har nemlig klippet sig selv, og alligevel overført et beløb på MobilePay til sin frisør, der holder lukket som følge af regeringens tiltag mod coronavirus.

– Har klippet mig selv med maskine, blevet skævt i nakken. Har dårlig samvittighed i forhold til min frisør Alaa-Eddine, som har lukket forretning, men får bøvl med skæve frisurer når han åbner igen. Så jeg har sendt ham MobilePay, med det jeg plejer at betale ham. #støtdinfrisør, skriver Søren Brostrøm på Twitter, hvor han også har vedhæftet et billede af resultatet.

Den delvise lukning af Danmark fortsætter indtil videre til 13. april.

Hjælp os

I de seneste uger har erhvervslivet råbt på hjælp – både i form af hjælpepakker, men også støtte fra kunderne, da mange butikker og erhvervsdrivende er økonomisk presset. Statsminister Mette Frederiksen (S) har søndag holdt videomøde med arbejdsmarkedets parter.

Dansk Industris (DI) administrerende direktør, Lars Sandahl Sørensen, var en af deltagerne i statsministerens videomøde her til eftermiddag. I en pressemeddelelse fortæller DI, at spørgsmålet om mulighederne for en genåbning af Danmark også blev drøftet på mødet.

– Det vil kræve endnu større testkapacitet – og en skarp disciplin blandt danskerne. Det kan vi i erhvervslivet være med til, så vi på alle landets arbejdspladser bidrager til at passe på hinanden, siger Lars Sandahl Sørensen i meddelelsen.

Han tilføjer også, at det kræver et tæt samarbejde på tværs af landegrænserne at kunne have en forvarlig gradvis genåbning.

Forskellige kampagner har den seneste tid opfordret til, at man alligevel betaler for eksempelvis koncerter, der er aflyst eller et medlemskab i et fitnesscenter, man ikke kan bruge. Ganske som Brostrøm nu har valgt at gøre.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu