ANNONCE

Coronaplaget fødselsdag

8. januar 2021 06:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

De royale tvillinger Vincent og Josephine fylder 10 år fredag.

Coronaplaget fødselsdag
Kronprinsparrets børn fotograferet i Schweiz, hvor tvillingerne Vincent og Josephine holdt fødselsdag i 2020. Foto: Scanpix

Fredag har de royale tvillinger Vincent og Josephine deres første runde fødselsdag. De fylder nemlig 10 år.

Vincent er tredje barn af kronprinsparret Mary og Frederik, mens Josephine er det fjerde. Hun blev nemlig født klokken 10.56 8. januar 2011. Det er 26 minutter efter sin tvillingebror.

Fødselarerne er i øjeblikket i den situation, at de ikke kan holde fødselsdagsfest. Det skyldes selvsagt Covid-19 og de medfølgende restriktioner, der gælder i Danmark.

Formodningen er dog, at kronprinsfamilien holder fødselsdag sammen alle sammen. De er efter efterårets corona-forskrækkelse hos Prins Christian alle erklæret smittefri. Om majestæten, der er vaccineret, deltager i nogen form for fejring, er uvist.

Alle har de i hvert fald plads i kalenderen til at samles, for stort set alle former for royale begivenheder og arrangementer med royal deltagelse er i lyset af coronaviruspandemien blevet aflyst.

Tvillingerne går i hver sin klasse på Tranegårdskolen i Hellerup. Her begyndte de efter forældrenes ønske i 2017. Prinsesse Josephine begyndte den 6. januar 2020 på et 12-ugers skoleophold på skolen Lemania-Verbier i Schweiz sammen med sine søskende. Det blev afbrudt på grund af Covid-19.

Børnene har navnene Vincent Frederik Minik Alexander og Josephine Sophia Ivalo Mathilda.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu