ANNONCE

Coronavirus udskyder kendt tv-program

12. marts 2020 11:15 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

De to kommende fredage er det ikke muligt at se X Factor.

Det er efterhånden tydeligt for enhver, at coronavirus har ramt landet hårdt. Det har haft betydninger for en del kulturelle arrangementer heriblandt Dansk Melodi Grand Prix, der blev gennemført uden publikum.

Talentprogrammet X Factor måtte forrige fredag også opføre showet uden publikum. Det blev dog tidligt denne uge meldt ud, at der igen ville være publikum i salen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Men nu har TV 2 en sprit ny melding. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ingen X Factor

På baggrund af statsminister Mette Frederiksens udmeldinger onsdag aften, hvor landet delvist er blevet lukket ned, har TV 2 valgt at gå i samme retning.

X Factor bliver ikke sendt de kommende uger, meddeler kanalen. Det gør sig på nuværende gældende for de to kommende fredage 13. marts og den 20. marts.

Herefter vil der fra kanalens side blive taget stilling til, om programmet igen kan afvikles og hvordan, hvis det skulle være tilfældet.

Finalen flyttet

Risikoen for coronavirus har ikke bare påvirket produktionen af talentprogrammet. Det har også betydet, at TV 2 har været nødsaget til at skalere finalen en kende ned.

Som udgangspunkt vil finalen være den 3. april 2020. Den skulle have været holdt i Forum Horsens. Men det har kanalen ændret til det sædvanlige studie i Brøndby.

– Vi er i fuld gang med at lægge helt nye planer for årets finalebrag, der bliver et både flot og spektakulært show. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over at måtte skuffe de mange danskere, der allerede havde sikret sig plads til finalen i Horsens 3. april, siger Lotte Lindegaard.

Desuden skal man være opmærksom på, at finaledatoen kan flyttes, da programmet bliver udskudt de kommende to fredage.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu