ANNONCE

Cykel efterlyses i bizar drabssag

21. april 2020 13:30 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

En 24-årig mand døde i marts efter en påkørsel. Muligvis forsætlig.

Om aftenen fredag den 27. marts, omkring klokken 21.00 blev en 24-årig mand kørt ned på en cykelsti ved Vestvolden nær Frederikssundsvej 365 i Brønshøj.

Det er politiets opfattelse, at påkørslen var forsætlig.

Den 24-årige blev dagen efter fundet død på en adresse i Søborg.

To dage senere, om mandagen, blev en 23-årig anholdt for drabet.

I forbindelse med efterforskningen søger Københavns Politi den cykel, som den 24-årige cyklede på, da han blev kørt ned.

Det drejer sig om en blå el-damecykel af mærket Batavus.

Vidner har set personer på cykelstien nær gerningsstedet, der lørdag den 28. marts sidst på eftermiddagen har løftet cyklen op fra jorden og har kigget nærmere på den.

Det vides ikke, om de pågældende personer har taget cyklen med sig, men efterfølgende er det konstateret, at cyklen var væk. Den havde tydelige skader fra påkørslen.

Sammenhæng med skudsag

Der er muligvis en forbindelse til en sag, som i forvejen efterforskes. Det drejer sig om en skudepisode samme aften – nogle timer inden drabet – på Gadelandet i Husum.

Ved skudepisoden blev en 22-årig mand ramt af skud.

Den efterfølgende påkørsel af den 24-årige var angiveligt en hævnakt for skyderiet.

I øvrigt har politiet arbejdet med en teori om, at skyderiet kan have en sammenhæng med to tidligere skudepisoder på Frederiksberg.

Kontakt med vidner

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set cyklen på stien og i særdeleshed med de personer, der har taget den med sig fra stedet eller andre med kendskab til sagen.

Du kan kontakte Københavns Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu