ANNONCE

Cykelrute gik forbi en omgang gruppesex

24. marts 2021 16:58 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Cykelruten er relativt ny, mens den anden aktivitet har stået på i et stykke tid i det område

Cykelrute gik forbi en omgang gruppesex
Cykelruten er relativt ny. Genrefoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I Staurby, der ligger nord for Middelfart, kan man gøre meget andet end at kigge på træer.

Skoven huser også et mountanbikespor, der er 5,6 kilometer langt og skabt i samarbejde mellem frivillige fra Baghjulet og Middelfart Cykel Klub, ifølge VistiLillebælt.

Sporet går uden om et stort område i midten af skoven, så det lokale dyreliv, såvel som planter, kan forblive uforstyrrede.

Det er dog ikke alt, motionscyklisterne kan køre udenom på deres tur. TV2 Fyn skriver, at skoven gennem tiden har været kendt for at være et sted, mænd kunne mødes for at dyrke sex, og det har vist sig at være helt rigtigt.

Per kørte forbi et gruppeknald

Per Strandstoft er en af de ryttere, der bruger sporene i Staurby Skov og søndag eftermiddag gik det op for ham, at skoven ikke kun bruges af motionscyklister.

Han mødte en del mænd, der gik søgende rundt i skoven, før han var ved at køre ind i to mænd, der stod tæt på sporet og havde sex. Det var ikke nogen rar oplevelse.

– Det var meget voldsomt og meget åbenlyst. Jeg møder 10-12 mænd, der er i gang med at have sex med hinanden – helt åbenlyst. Det er faktisk ikke særlig sjovt, siger Per Strandstoft til TV2 Fyn.

Det omtalte cykelspor er relativt nyt, og spørgsmålet er nu, om cykelrytterne må vænne sig til synet, eller om den anden gruppe finder et andet sted at fornøje sig.

Hos TV2 Fyn kan du læse mere om, hvad politiet råder folk til at gøre, hvis de møder noget i skoven, de ikke er trygge ved.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu