Alex Rasmussen tæt på nyt hold

15. marts 2013 11:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Alex Rasmussen tæt på nyt hold
Billede mangler

Karantænen er netop overstået for Alex Rasmussen, der røg i skammekrogen for ikke at komme med præcise informationer om sine opholdssteder.

Den 28-årige cykelrytter er angiveligt tæt på en ny kontrakt med et cykelhold, skriver Politiken.

– Der bliver arbejdet kraftigt på sagen, men når jeg ikke kan være mere konkret, skyldes det, at jeg ikke vil melde noget ud, som om det er endeligt, når der nu ikke foreligger en underskrevet aftale. Og det gør der altså ikke endnu, siger Alex Rasmussen til Politiken.

Han vil ikke komme nærmere ind på, hvilket hold han skal køre for, men han føler sig sikker på, at nogle af forårets mange cykelløb bliver med ham som deltager.

– Jeg kan sige så meget, at jeg føler mig sikker på, jeg kommer til at køre igen meget hurtigt, siger han.

Alex Rasmussen blev suspenderet af Garmin Sharp-mandskabet, da sportsdomstolen CAS fældede sin dom over ham sidste sommer. Siden da har han holdt formen ved lige med udgangspunkt i basen i Girona i Spanien.

– Det er lykkedes mig at holde modet oppe og ikke mindst træne maksimalt. Så sent som i går var jeg ude at køre seks timer, og jeg har i hele perioden haft en flok rigtigt gode træningskammerater, som har gjort det lettere for mig at komme igennem det her, siger han til avisen.

Alex Rasmussen håber på, at han får lov at stille op i løbene Dwaars door Vlaanderen onsdag i næste uge og Gent-Wevelgem søndag den 24. marts.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu