ANNONCE

Cyklist dræbt: Spritbilist varetægtsfængslet

15. juni 2020 17:03 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

33-årig mand er varetægtsfængslet og sigtet for spirituskørsel i forbindelse med færdselsuheld og for uagtsomt manddrab efter en ulykke søndag.

Cyklist dræbt: Spritbilist varetægtsfængslet
Den 63-årige overlevede ikke ulykken. Foto: Local Eyes

En 33-årig mand fra Nordjylland er mandag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for spirituskørsel i forbindelse med færdselsuheld og for uagtsomt manddrab.

Det sker efter en ulykke søndag, hvor en 63-årig cyklist blev kørt ned på Tarp Byvej ved Kibsgårdsvej i Esbjerg.

Bilisten, den 33-årige, stak af fra stedet – og cyklisten blev senere erklæret død.

I første omgang efterlyste politikredsen vidner til ulykken, men senere oplyses det så, at personen var blevet stoppet – og anholdt – ved Vejen.

Politiet blev opmærksom på den mistænkte på baggrund af en borgerhenvendelse om hasarderet kørsel i området, og køretøjet blev spottet på motorvejen og bragt til standsning ved afkørsel Vejen Ø.

Erkender – delvist

I en pressemeddelelse skriver Syd- og Sønderjyllands Politi, at den sigtede erkender delvist og ikke har kæret sin varetægtsfængsling.

Foruden de to ovennævnte forhold blev den 33-årige i første omgang også sigtet for at hensætte en person i hjælpeløs tilstand – det er uvist, hvorfor denne sigtelse tilsyneladende er frafaldet.

Kommunikationskonsulent Mads Dollerup-Scheibel fra Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser til Newsbreak.dk, at politiet desuden for nuværende ikke længere søger vidner i sagen, hvilket man ellers gjorde søndag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu