ANNONCE

Cyklist henvender sig i brutal drabssag

23. januar 2012 07:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Cyklist henvender sig i brutal drabssag
Billede mangler

Fire dages søgen ser ud til at have båret frugt. Den kvindelige cyklist, som nær var blevet kørt ned af de formodede gerningsmænd, henvendte sig søndag aften til politiet.
“Hun sagde ‘det er nok mig, I leder efter’,” siger politikommissær Hans Erik Raben fra Københavns Politi til bt.dk.
Politikommissæren understreger dog, at politiet endnu ikke har fået bekræftet, at der er tale om den kvinde, som har været eftersøgt i de sidste fire dage. Politiet har nemlig ikke været i stand til at få kontakt til kvinden, efter hun henvendte sig.
“Vi skal lige slå koldt vand i blodet. Det vi ved indtil videre, er, at en kvinde har rettet henvendelse og lagt navn og nummer. Så snart vi får fat på hende igen, får jeg en returmelding. Vi skal lige sikre os, at det er den rigtige, vi har fat i,” siger Hans Erik Raben til bt.dk.
Kvinden kom cyklende på Kong Georgs Vej på Frederiksberg, da hun nær var blevet kørt ned af en sølvfarvet bil. Kvinden og føreren af bilen talte sammen efter episoden, skriver bt.dk.
Cem Aydin, der blev 21 år, blev tævet ihjel på Kong Georgs Vej, da han var på vej hjem fra en bytur på Nørrebro. Et vidne så overfaldet. Cem Aydin døde dagen efter på Rigshospitalet.
Kilde: bt.dk

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu