ANNONCE

Dårlig ånde kan opstå af flere ting

6. juni 2019 19:16 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er vigtigt at tage problemet alvorligt, da du kan være syg, hvis du har dårlig ånde.

Har du dårlig ånde? Det er noget, der kan lugtes og mærkes både af dig selv og af folk omkring dig, og ifølge Sundhed.dk er dårlig ånde helt almindeligt, men dårlig ånde kan opstå, hvis du er syg.

Sundhed.dk skriver, at dårlig ånde genkendes som en ubehagelig lugt fra munden, og at det oftest opstår om morgenen, før man har fået morgenmad og børstet tænder.

Du kan i galleriet til denne artikel se, hvad dårlig ånde kan opstå af. Som du kan læse, er nogle af forklaringerne uskyldige og alene årsag til, at du skal ændre dine levevaner en smule, hvis du ellers vil af med den dårlige ånde.

Du kan også være syg

Der er dog også andre ting, der kan forklares med dårlig ånde, og er du ramt af disse, skal du søge læge eller tandlæge. Du kan læse mere om det i galleriet og hos Harvard Health. Her har lægen Alessandro Villa skrevet mere om dårlig ånde. Det er herfra, at oplysningerne til galleriet til denne artikel er hentet.

Allesando Villa skriver, at dårlig ånde opstår direkte i munden, og nogle gange andre steder henne. Dårlig ånde kan ofte forklares med dårlig tandhygiejne, men der er altså også andre ting, der spiller ind. Du kan godt være god til at børste tænder og stadig have dårlig ånde, og så er det med at finde ud af, hvad der så er årsagen til den irriterende gene.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu