ANNONCE

Dagens vejr bliver tørt men gråt

13. december 2019 07:03 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 13. december 2019 formår heller ikke at indfri drømmene hos dem, der stadig håber på hvid jul. En grå jul er en bedre betegnelse.

Dagens vejr bliver tørt men gråt
Vejret den 13. december 2019 byder på gråvejr og udsigt til slud, som natten trænger sig på. Foto: Henning Bagger/Scanpix.

Vejret den 13. december 2019 byder på ingen måde på et skift, der får det hele til at lugte af hvid jul. Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, oplyser til Newsbreak.dk, at dagen i dag bliver mest tør, ikke videre solrig og ikke særlig varm.

– Det kommer til at føles koldt i dag. 2-5 graders varme og forholdsvist blæsende, siger Henning Gisselø, vagthavende meteorolog ved DMI, til Newsbreak.dk.

Artiklen fortsætter under videoen 

Det meste positive, der er at sige om vejret den 13. december 2019 er, at dagen starter med sol flere steder i landet, og at det først begynder at regne i løbet af aftenen.

– Der kommer måske lidt slud, siger Henning Gisselø.

En grå weekend

Hvor vejret den 13. december 2019 bliver trist men tørt, så tyder noget på, at weekendvejret bliver gråt, vådt og trist. Temperaturerne natten til lørdag ligger på 0 til 5 graders varme, og det bliver ikke så blæsende, som det vil være fredag.

– Men det bliver køligt, hvis man skal til julefrokost, siger Henning Gisselø.

Weekendvejret er som sagt ikke noget, man gider skrive hjem om.

– Det bliver meget ustabilt med regn og blæst i perioder. Der kommer ophold, hvor det bliver tørvejr, men der kommer formentlig ikke meget solskin, siger Henning Gisselø.

Ifølge DMI er weekendens vejr en fin indikator på, hvordan vejret bliver i den kommende tid.

– Der er ingen udsigt til sne og nattefrost. Det er gråt, blæsende og til tider lidt vådt, så langt vi kan kigge frem, siger Henning Gisselø.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu