Daniel Agger rusker op i Liverpool

2. januar 2013 21:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Daniel Agger rusker op i Liverpool
Billede mangler

Svingende præstationer har gjort, at Liverpool roder rundt på 10. pladsen i Premier League
 BNB Af: Christoffer Arhøj, chra@berlingskemedia.dk
 
– Når du spiller for en klub som denne, så er du nødt til at være motiveret hver eneste gang. Det er fuldstændig ligegyldig, hvad resultatet var sidste uge. Hvis du ikke er motiveret, så burde du ikke spille her, siger Daniel Agger til klubbens hjemmeside.
 
Den danske forsvarsspiller håber, at Liverpool kan lægge de svingende resultater bag sig. Senest har Liverpool fået fine sejre mod både Southampton og West Ham, som dog efterfølgende blev fulgt op med et pinligt 3-1 nederlag på hjemmebane mod Aston Villa. 
 Læs også – Vanvidsudligning: Laudrup slap med skrækken
 
I julen tabte Liverpool så til Stoke på udebane, som dog ikke er det nemmeste sted at spille i England, hvorefter de i søndags slog kriseramte QPR i sikker stil med 3-0 på Loftus Road.
 
– Vi kan ikke blive ved med at spille en god kamp og så en dårlig kamp, siger Daniel Agger og fortsætter:
 
– Det ville være nemt, hvis vi bare kunne sige, at der er et problem. Så kunne vi arbejde på det, men jeg kan ikke forstå, hvad der sker. Jeg synes ærlig talt, at det er umuligt at forklare.
 
At traditionsklubben tumler rundt midt i tabellen er langt fra acceptabel. Stod det til Daniel Agger, så burde det rødklædte mandskab være blandt toppen af Premier League.
 
– Vi er ikke glade for vores position i tabellen. Det er ikke godt nok, og vi vil højere op, afslutter han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu