Daniel Jensen: Ja, jeg var overrasket

17. marts 2013 20:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Daniel Jensen: Ja, jeg var overrasket
Billede mangler

Ikke siden november 2010 har Daniel Jensen været en del af det helt særlige udvalg af danske spillere, som har fået lov at trække i den rød-hvide landsholdsdragt.

Men efter sin tilbagevenden til Danmark, hvor han hos FCK har fundet fin kampform og holdt sig skadesfri, har Morten Olsen igen valgt at udtage den 33-årige midtbanespillere.

Søndag eftermiddag var han og halvdelen af landsholdet samlet i Kastrup Lufthavn inden afrejsen til Spanien, og her var det en rolig Daniel Jensen, som Sporten.dk fandt på vej hen til landsholdskollegerne ved check-in-skranken.

– Nu har jeg ikke mødt de andre endnu, så det kan være, jeg helt har glemt, hvordan de ser ud. Ej, det er ikke så forfærdelig lang tid siden, jeg var med senest, så det ligger ikke så fjernt for mig at komme tilbage nu. Det tager jeg helt stille og roligt og tager en dag ad gangen, siger Daniel Jensen.

Trods sine 52 landskampe, var han selv overrasket og glad for at få en plads i Morten Olsens trup allerede i denne omgang.

– Selvfølgelig var jeg overrasket over det, i og med det er lang tid siden, jeg har været inde omkring landsholdet, siger Daniel Jensen, der er tilfreds med egen form trods flere år med mange skader:- Jeg har haft en fin opstart med FCK og har spillet to kampe i Superligaen inden for kort tid. Så jeg føler, at jeg er i rimelig form.

Søndag eftermiddag drog halvdelen af landsholdet fra Kastrup Lufthavn til Spanien, hvor man i den spanske by Marbella skal opholde sig indtil på torsdag.

Herefter rejser man østpå, hvor Tjekkiet venter i den første ud af to vitale VM-kvalifikationskampe inden for kort tid. Således møder man efterfølgende Bulgarien hjemme i Parken tirsdag den 26. marts.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu