Daniel Jensen klar til Superliga-debut

3. marts 2013 12:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Daniel Jensen klar til Superliga-debut
Billede mangler

Selvom han har spillet på højeste niveau i både Holland, Tyskland, Spanien og Italien og er noteret for et halvt hundrede kampe for det danske landshold, så mangler 33-årige Daniel Jensen stadig at betræde grønsværen i Superliga-sammenhæng.

 

 Men det kan meget vel blive ændret i dag. Det sker, såfremt han får minutter i benene i opgøret mod OB.

– Jeg vil sige, at det er anderledes for mig, at jeg ikke har spillet kampe i Superligaen før, og det er selvfølgelig spændende at komme og spille i sit eget hjemland, siger Daniel Jensen til sporten.dk

De seneste år har midtbanemanden været igennem et sandt skades-helvede.

Alligevel bød FCK ham indenfor på træningsanlægget på Jens Jessens Vej, hvor han efter knap to måneders træningsophold fik tilbudt en kontrakt gældende for resten af sæsonen.

– Jeg er startet godt i FCK. Det er en god klub. Jeg har nydt det meget her i starten, og jeg glæder mig til at komme til træning hver dag, siger Daniel Jensen og fortsætter:

– Jeg har fået lov at spille 90 minutter i flere træningskampe, og det er selvfølgelig rart at prøve efter flere år uden ret mange kampe. Nu gælder det bare om at holde mig skadesfri.

Hos dagens modstander fra OB må man undvære stjerneskuddet Rasmus Falk. Alligevel udtaler OBs træner, Troels Bech, at man står i en luksusposition i det fynske, når det kommer til kampklare spillere.

– Overvejelserne omkring truppen har heldigvis været mange og også lidt svære, fordi når vi nu netop har 22 spilleklare spillere, har vi mulighed for at modellere truppen efter, hvad man tror, den kan byde på, siger han til klubbens hjemmeside.

I den anden lejr er man klar over sværhedsgraden ved dagens kamp, som Ariël Jacobs forventer bliver en hård opgave.

– Først vil jeg sige, at ’legetiden er ovre. Vi har haft to måneder til at blive klar til sæsonopstarten, og vi har arbejdet meget på at blive klar til anden omgang og selvfølgelig til kampen mod OB, siger Ariël Jacobs til FCKs hjemmeside.

– Det bliver ingen let kamp. Hvis vi tænker tilbage på den 2. september, var det en meget svær og god kamp. Også for dem. I mellemtiden har de gjort det godt, og de kan rykke op på en tredjeplads, og det er vores spillere klar over, siger han.

FC København fører inden dagens kampe med tolv point til FC Nordsjælland, mens OB med en sejr i dag kan overhale AaB på tredjepladsen.

Kampen spilles klokken 19.00.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu