Danmark én sejr fra oprykning

11. april 2013 23:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Danmark én sejr fra oprykning
Stor tillykke til det danske ishockeylandshold, der fortsat er at finde blandt de bedste nationer. Foto: Colourbox.

Det danske U18-ishockeylandshold spiller i denne uge B-VM i Italien, og her gjorde de unge løver sig torsdag aften klar til puljefinalen, der gælder oprykning til det fineste selskab.

 

Det skete, da Danmark besejrede de italienske værter 5-0 og dermed fortsat er ubesejret ved B-VM. Tidligere på ugen er det blevet til sejre over Hviderusland, Frankrig og Slovenien. Det var dog først efter straffeslag, at Hviderusland blev slået, og dermed ligger Danmark på andenpladsen ét point efter Norge før den afgørende kamp.

Lørdag eftermiddag er der altså lagt op til en nordisk dyst, og det ligger allerede nu fast, at enten Danmark eller Norge rykker op i A-gruppen. Vinderen af kampen lørdag snupper den gyldne billet uanset om kampen går i overtid eller ej. For selvom Norge efter fire kampe har 12 point, og Danmark kun har 11, så vil en sejr i overtiden eller efter straffeslag betyde, at Danmark vil være bedst indbyrdes mod Norge, og så betyder det ikke noget, at de to hold ender med lige mange point. Men under alle omstændigheder er kravet lørdag en sejr, hvis de unge danske løver vil til A-VM i Finland i 2014.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu