ANNONCE

Her er Danmarks mest sexede by

20. maj 2016 10:41 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

Aalborg er årets højdespringer i jagten på Danmarks mest sexede by - de går hele 20 pladser frem på årets liste.

Hvor er Danmarks mest sexede by?

Det er hedt i Nordjylland. I hvert fald, hvis man ser på, hvor der bliver købt mest sexlegetøj. Webshoppen Sinful.dk har offentliggjort listen over Danmarks mest sexede byer – og Aalborg er årets højdespringer.

Undersøgelsen er baserer på de senste 100.000 køb på Sinful.dk og viser, at Aalborg er mere end Jomfru Ane Gade og Karneval. Den nordjyske by tager nemlig titlen som Danmarks frækkeste by i 2016.

I sidste års undersøgelse blev Aalborg placeret som nummer 20. Men i år er der altså ekstra gang i Danmarks fjerdestørste by, når det gælder aktivitet i dobbeltsengen.

Sexolog Joan Ørting giver sit bud på, hvorfor at lige netop Aalborg topper listen:

– Det overrasker mig ikke, at Aalborg er blevet Danmarks mest sexede by i år. Jeg er ofte i byen for at holde foredrag, og jeg oplever generelt, at folk er meget nysgerrige og seksuelt eksperimenterende. Min oplevelse er, at Aalborg er en åben og rummelig by, med en dejlig form for “vildskab”, siger hun til Sinful.dk i en pressemeddelelse.

Alsingerne knap så frække

Tager vi den anden ende af listen, er det Nordborg som markerer sig som den mindst sexede by. I den nordalsiske by køber de kun omkring en tredjedel så meget sexlegetøj som gennemsnittet. Sammenligner man med Aalborg, svarer det til, at hver gang Nordborg køber 1 dildo, køber Aalborg 6 dildoer.

I undersøgelsen har Sinful også set på, hvor i landet der bliver købt mest sexlegetøj i den mere kinky afdeling. Det viser sig, at de mest eksperimenterende danskere holder til på solskinsøen Bornholm. Her er det åbenbart ikke kun solen, der kan give røde balder. Rønne er nemlig den by i Danmark, hvor pakkerne indeholder flest håndjern, blindfolds og piske.

– Vi ved, at Bornholm er det område i Danmark, hvor der er mest sol. Og sol har det jo med at sætte gang i hormonerne og lysten. Det kan måske være svaret på, hvorfor befolkningen på den lille klippeø har mere tid og overskud til at eksperimentere lidt mere end i resten af landet, siger medstifter af Sinful, Mathilde Mackowski.

Du kan se hele listen i galleriet herover. Og se præcis, hvordan din by klarer sig ved at klikke her.

Og så kan det da nævnes, at mændenes favorit-legetøj er en Fleshlight Pink Lady, hvor kvinderne foretrækker klitoris-stimulatoren Womanizer Pro. Når par køber sammen, er det den fjernstyrede We-Vibe, der render med sejren.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu