ANNONCE

Danmarks uheldigste ryger: Alt er brændt

25. februar 2021 12:46 | Af: Claus Jessen, cj@newsbreak.dk

85-årige Eli skoddede smøg - og stak ild i hele huset

Danmarks uheldigste ryger: Alt er brændt
Eli Rasmussen var gået ud på terrassen for at ryge. Foto: Presse-foto.dk

– Vi fik intet med os ud af huset. Det gik så stærkt.

85-årige Eli Rasmussen er både grædefærdig og chokeret,  efter at han og hustruen onsdag aften i huj og hast måtte flygte ud af deres brændende hus.

Optakten til branden er lige så opsigtsvækkende, som den er tragisk. For Elise Rasmussen var nemlig gået ud på husets træterrasse for at nyde en smøg, da begivenhederne kort efter tog fart.

Skoddede smøg

– Jeg skoddede cigaretten i en spand med noget blomsteraffald. Der stod også en masse ting af plastik. Ilden må have fået fat i plastikken. For pludselig var der ild i hele træterrassen. Og bagefter fik ilden fat i huset, fortæller Eli Rasmussen til Newsbreak.dk.

Dramaet fandt sted på Søndervang 30 i Thurø. Da betjentene nåede frem, var hele huset allerede overtændt.

– Jeg forsøgte først at slukke branden med en spand med vand. Men det hjalp overhovedet ikke noget. Ilden bredte sig lynhurtigt, beretter den uheldige ryger.

Eli er dybt ulykkelig

Den 85-årige mand er dybt ulykkelig over at have mistet alt, hvad han og hustruen har samlet sammen gennem et langt liv.

– Vi fik intet med os ud. Kun pengepungen, som jeg havde i lommen. Alt andet er brændt, siger Elise Rasmussen til Newsbreak.dk.

Det ældre ægtepar har boet i huset i 14 år.

– Nu er vi indtil videre flyttet ind hos noget familie. Forsikringsselskabet har været for at besigtige huset. Alt er brændt, så det hele skal nok genopbygges. Murerne er nok det eneste, som måske kan bruges igen, kommer det stille fra den 85-årige mand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu