Danmarksmester har rygproblemer

5. februar 2013 15:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Danmarksmester har rygproblemer
Billede mangler

– Jeg har det seneste stykke tid haft rygproblemer, fortæller Jan Ø. Jørgensen, der ikke var med, da hans klub, Skovshoved, mandag aften spillede sig frem til semifinalerne ved hold-DM.

– Torsdag begynder DM. Jeg regner helt sikkert med at stille op og håber, at jeg undervejs i turneringen kan spille mig op. Der er masser af prestige i at vinde et DM, siger Jan Ø. Jørgensen, der sidste år vandt sit første DM, og ved dette års turnering er seedet til at møde Viktor Axelsen i finalen.

På verdensranglisten i herresingle ligger Jan Ø. Jørgensen nummer 11 og er dermed højst placerede dansker, efter Peter Gade ved juletid lagde ketsjeren på hylden.

– Jeg føler, der er meget at leve op til. De resultater, Peter Gade leverede, var unikke. Mine ambitioner går i retning af at spille med om titlerne ved de store, internationale turneringer. Men jeg kommer ikke til at gøre det på samme måde som Peter Gade. Jeg må gøre det på min egen facon, og i mit eget tempo, siger Jan Ø. Jørgensen.

Ved DM er Tine Baun, der indstiller karrieren efter marts måneds All England i Birmingham, seedet til at vinde damesingle-rækken.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu