Dansk 1. divisionsklub ramt af besynderligt tyveri: -Vi var virkelig på den

20. september 2017 14:45 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

1. divisionsklubben Fremad Amager har to gange på fjorten dage fået stjålet fodboldstøvler fra holdets omklædningsrum.

– Rengøringen kommer om morgenen og konstaterer, at der har været ubudne gæster, som har sparket døre op.

Sådan fortæller direktør i Fremad Amager Elite Flemming Rosenkrantz om et indbrud, der har ramt traditionsklubben Fremad Amagers 1. divisions-hold.

Natten mellem søndag og mandag har nogen brudt en række døre op for at komme frem til holdets omklædningsrum på Sundby Idrætspark. Her har de stjålet mellem 60 og 70 par brugte fodboldstøvler, takser og nogle tomme flasker. Indbruddet sker mindre end to uger efter, at der blev stjålet 10 par fodboldstøvler fra omklædningsrummet – her var der dog ingen tegn på indbrud.

Flemming Rosenkrantz er dybt forundret over, hvorfor nogen vil begå indbrud mod klubben for så værdiløst et bytte. Om motivet er at kunne sælge de brugte støvler, eller om målet er at genere klubben, tør direktøren ikke gætte på.

– Vi er en no-bullshit-klub, og vi siger tingene, som de er. Det handler om, at der er nogen, der ikke kan finde ud af at skelne mellem dit og mit, og det er bare ikke i orden, siger han.

Aflyste træning og gik på støvlejagt

Indbruddet har givet Fremad Amager-holdet store praktiske problemer frem mod en hjemmekamp mod OB i pokalturneringen torsdag.

– Vi var virkelig på den, der mandag morgen, må man sige.

Uden fodboldstøvler til hverken spillere eller trænere måtte holdet droppe at træne med bold mandag eftermiddag, og tirsdag fik spillerne fri til at kunne gå på jagt efter nye fodboldstøvler. Det er nemlig ikke bare sådan lige til at gå ud og erstatte de forsvundne støvler.

– Da vi har professionelle fodboldspillere, er det jo deres værktøj, og det er dyre fodboldstøvler nogle af dem, siger Flemming Rosenkrantz.

Det største problem er dog, at der skal findes støvler, som passer til de enkelte spillere, og de er ikke nødvendigvis bare lige klar på lager.

– Der er jo forskellige fødder. Der er både bredde, længde og svang, hvor de skal passe ordentligt, siger direktøren.

– Der er nogen, der har haft nogle meget specielle fodboldstøvler, som de var meget glade for, så de er kede af, at de er væk.

Fodbold- eller gummistøvler

Klubben regner med at det med hjælp fra Amager Sport og Adidas vil lykkes at få skaffet nogle fornuftige støvler til kampen mod OB.

Uanset hvad, så vil holdet være helt klar til kamp på trods af den saboterede forberedelse. Det slår Flemming Rosenkrantz fast.

– Om det så er i fodbold- eller gummistøvler, så skal vi nok være klar.

Sikkerheden er nu blevet forbedret i lokalerne, så Flemming Rosenkrantz håber, at det vil forhindre flere indbrud i omklædningsrummet.

– Vi kan jo ikke pludselig stå en søndag og mangle fodboldstøvler.

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu