Dansk bank sponsor for Manchester United

6. marts 2013 13:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dansk bank sponsor for Manchester United
Billede mangler

Selv om målmand Anders Lindegaard lige nu må tage til takke med reservebænken i Manchester United, distanceret af spanske David De Gea, føler den hæderkronede engelske topklub et tæt forhold til Danmark. Og omvendt. Og deri skal findes forklaringen på, at den danske internetbank, Ekspres Bank, har indgået en fireårig sponsoraftale med det engelske storhold.

 

– Manchester United har en lang tilknytning til Danmark. Jesper Olsen var vores første danske spiller, John Sivebæk scorede det første United-mål i Sir Alex’ manager-periode, og så har klublegenden Peter Schmeichel selvfølgelig vundet fem titler, to FA Cup’er og The Treble, ligesom han har manifesteret sig som en af de største målmænd i fodboldens historie, siger Manchester Uniteds kommercielle direktør Richard Arnold om aftalen ifølge isportconnect.com.

Han håber, at sponsoraftalen med den danske bank vil knytte klubben ydeligere til dens mange danske fans. Således er en ud af syv danskere ifølge Richard Arnold fan af klubben.

Ekspres Bank får med aftalen eneret på at lave et Manchester United-kreditkort til dens kunder, som banken utvivlsomt håber på at få flere af gennem det nye sponsorat.

– Vi er stolte af at kunne tilbyde Manchester United-kortet til det danske marked, hvor der er en stærk opbakning til Manchester Uniteds hold, og vi følger os privilegerede af at samarbejde med klubben om et produkt med Manchester United-fordele, som vi nu kan tilbyde alle fans i Danmark, siger Ekspres Banks administrerende direktør John Poulsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu