Dansk biograf-succes: Hvidstengruppen er et hit – over 100.000 har set filmen

5. marts 2012 15:54 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dansk biograf-succes: Hvidstengruppen er et hit – over 100.000 har set filmen
Billede mangler

Kun få dage efter Danmarkspremieren er Anne-Grethe Bjarup Riis’ debutfilm som instruktør allerede en publikumssucces.
 
Ikke siden filmen Klovn i 2010 har en dansk film trukket så mange mennesker i biografen på så kort tid.
 
Siden premieren – og forpremieren – har over 100.000 danskere set filmen om modstandsgruppen, der ud over at få mange rosende kommentarer fra biografgæsterne også høster masser af anmelderroser.
 
”Som debuterende filminstruktør, må jeg knibe mig i armen over, at så mange danskere har taget min film til sig, samtidig med alle de fantastiske anmeldelser jeg har fået, og jeg er dybt taknemmelig. Folk sender mig mails og takker for filmen, det er noget der går lige i hjertet. Jeg kan ikke være mere glad og lykkelig. Tak”, skriver Anne-Grethe Bjarup Riis, der med garanti også glæder sig over den enorme publikumsinteresse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu