Dansk elev stukket ned i Prag

11. februar 2013 14:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dansk elev stukket ned i Prag
Billede mangler

En dansker – som er i Prag med Rejsemægleren, der arrangerer ture for gymnasieelever – blev tidligt mandag morgen stukket ned med kniv i forbindelse med et slagsmål ved en natklub i den tjekkiske hovedstad.

 

Den unge mands tilstand er ifølge en pressemeddelelse fra Rejsemægleren stabil, og han er uden for livsfare.

Overfaldet skete mellem klokken tre og fire natten til mandag, og de første informationer tyder på, at det var et slagsmål mellem danske elever ved en natklub, der eskalerede på gaden.

Han blev efterfølgende bragt på sygehuset, hvor man ifølge Rejsemægleren kunne konstatere, at ingen organer var blevet ramt. Han er imidlertid fortsat indlagt til observation, lyder det.

Udenrigsministeriet er underrettet og vil arrangere krisehjælp til offeret og til øvrige implicerede, ligesom der også har været danske guider samt en tjekkisktalende repræsentant fra Rejsemægleren til stede for at assistere de chokerede elever.

Af hensyn til de pårørende vil man på nuværende tidspunkt ikke oplyse det danske offers identitet, lyder det fra Rejsemægleren, der oplyser, at man informerer løbende i takt med, at det lokale politi får flere oplysninger om sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu