ANNONCE

Dansk EM sølv til Stefan Kjer Olsen

10. september 2012 05:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dansk EM sølv til Stefan Kjer Olsen
Billede mangler

Den danske motocrosskører Stefan Kjer Olsen besteg søndag EM-podiet som samlet sølvvinder af Europas absolut hårdeste motocross klasse, EM MX2.
 
Klassen virkertraditionelt som rugekasse til VM, og sølvmedaljen kan derfor vise sig at være langt vigtigere end blot den øjeblikkelige triumf.
– Det er helt fantastisk det her. Mit mål var at komme på det samlede podie når sæsonen sluttede og det mål er til fulde indfriet nu. Jeg er så glad for det her, men det skal nok lige synke helt ind, inden det rigtigt går op for mig. Siger Stefan Kjer Olsen.
 
Stefan lagde ud med en tredjeplads i årets første afdeling, men ellers har han ligget usvigeligt sikker som nr. 2 igennem hele sæsonen, selvom der både har været angreb fra Hollandsk og fransk side. Angreb der hver gang blev afvist med selvbeherskelse og klog kørsel på banen.
 
– Stefan har kørt utroligt Klogt hele sæsonen. Han har taget et løb ad gangen og har på intet tidspunkt kørt over evne eller lade sig rive med af stemningen – noget der ellers ofte sker blandt de unge kørere i EM.
 
Stabilitet har i den grad været kodeordet for Stefan, og det er noget der skal føres med videre til VM, siger landstræner Mikkel Caprani og forsætter:
– Der er så maget positivt omkring Stefan lige nu, så jeg er overbevist om at han kører VM til næste år. Team Danmark – som er en stor del af denne medalje – støtter op om Stefan, men også hans italienske Team Jtech Racing er så glade for hans indsats, at de nærmest vil bære ham på hænder og føder.
 
Stefan er imidlertid heller ikke i tvivl om, at EM sølvmedaljen er kommet i hus pga. en kæmpe støtte fra hele hans bagland.
 
– Der er så mange mennesker der har hjulpet mig til det her. Mit team, min familie, Brian Kjær, Team Danmark og mange flere. Det er jeg virkeligt glad for, slutter Stefan Kjer Olsen.
 
EM resultat 2012:
1 Mel Pocock, GBR
2 Stefan Kjer Olsen, DEN
3 Mike Kras, NED
4 Maxime Desprey, FRA
5 Jeremy Seewer, SUI

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu