ANNONCE

Dansk Flygtningehjælps indsamling gav 12 millioner

14. november 2011 07:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dansk Flygtningehjælps indsamling gav 12 millioner
Billede mangler

Søndagens landsindsamling for Dansk Flygtningehjælp gav 12 millioner kroner i kassen. I det gode søndagsvejr samlede mere end 12.000 danske ind til verdens brændpunkter.
De 12.000 indsamlere, der har været på gaden for verdens flygtninge i dag, giver Dansk Flygtningehjælp mulighed for at øge hjælpen til flygtninge og fordrevne, der hvor nøden er allerstørst. Det gode resultat er skabt i fællesskab af frivillige koordinatorer, indsamlere og de mange danskere, der har lagt et bidrag i indsamlingsbøsserne.
– Landsindsamlingsresultatet kommer ind efter flere indsamlinger til Afrikas Horn og bringer det samlede beløb op på ca. 20 millioner, der kan lægges til vores øvrige indsamlingsaktiviteter. Der er ingen tvivl om, at danskerne fortsat er klar til at hjælpe ofre for krig og sult – det er oplivende og inspirerende, for alle der ønsker at skabe løsninger i verdens brændpunkter, siger Andreas Kamm.
Dansk Flygtningehjælp arbejder i 34 lande fordelt på tre kontinenter. Allerede i dag sender Dansk Flygtningehjælp de første 2,5 millioner kroner af sted til at styrke nødhjælpsindsatserne for ofrene for krig og konflikt i Afghanistan, Sydsudan og på Afrikas Horn.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu