Dansk golfkomet laver stor Nike-aftale

3. januar 2013 08:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Dansk golfkomet laver stor Nike-aftale
Billede mangler

Thorbjørn Olesen får samme udstyrssponsor som Tiger Woods.
 BNB, Af: Søren Klæstrup, skl@sporten.dk
 
Man ved for alvor, at man er ved at være noget indenfor golfsporten, når Nike vælger at indgå en personlig udstyrsaftale med en.
 
Sådan bliver virkeligheden for 23-årige Thorbjørn Olesen, der fremover skal iklæde sig tøj fra Nike, gå i deres sko, have deres kasketter på, spille med deres bolde og slå med deres jern og køller.
 
– At komme i stald hos Nike er en blåstempling, der gør livet meget lettere for både spilleren og hans agent. Har man først fået accept fra Nike, er man automatiks en god salgsvare over for andre sponsorer. Det er toppen af poppen, og det kan ikke blive større end Nike, siger Simon Bastiansen, der er sponsorrådgiver hos Promovator, til Politiken.
 
Thorbjørn Olesen bor pudsigt nok stadigvæk i en mindre lejlighed i Københavns nordvestkvarter sammen med et par kammerater, men med aftalen med Nike burde det ihvertfald ikke være pengene, der afholder ham fra at flytte.
 
I øvrigt kan den danske golfkomet også prale af, at han fremover vil deles med Tiger Woods, Nick Whatney og Rory McIlroy om at bære Nike-udstyret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu