Dansk juletræ så grimt de skriver om det i Norge

20. november 2017 16:05 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Byen Aars er kommet på landkortet.

Et juletræ, der er opstillet på Kirketorvet i den jyske by Aars, har nu fået så megen opmærksom, at det er kommet vore skandinaviske brødre for øje og øre.

En vaks borger tog et billede af det, mildest talt, deforme træ og lagde det på Facebook. Herfra er det så blevet delt – og kommentarerne er mange.

Line Tange Jakobsen er en af de, der har delt billedet af juletræet.

I sit opslag skriver hun blandt andet:

Jeg synes at det her er alt for morsomt 😂 hvem fanden kan finde på at sætte sådan et juletræ op i sin by – det kan vi i Aars.”

Det opslag har fået en del kommentarer, de fleste hører dog til i den lattermilde ende med en del grinende smileyer.

‘Det skæve træ i Aars’ er åbenbart så grimt, at historien er nået helt til Norge, der kan læse om hele affæren hos TV2 Norge.

Formand tæppebombet

Formanden for Aars Handelsstandsforening, Mogens Kristensen er ifølge BT på sin ferie på det nærmeste blevet tæppebombet af opkald og beskeder fra byens borgere.
Men ikke desto mindre tager han og Handelsstandsforeningen shitstormen og ‘juletræs-gate’ særdeles alvorligt.

– Det her er vores ansvar, og vi er kede af, at byens borgere har fået så grimt et juletræ. Vi nåede at hænge kugler og lyskæder op på træet, og det kan tage lidt tid at få dem fjernet igen, men jeg lover, at træet bliver taget ned i morgen (tirsdag, red.) eller senest onsdag, siger han til BT.

Ifølge bladet er det en gruppe på tre frivillige i Handelsstandsforeningens ‘Juletræsudvalg’, som har valgt træet. Udvalgets tre medlemmer er alle over 70 år og har mere end 30 års erfaring i at vælge det helt rigtige træ til at sprede julehygge i Aars.

Ked af omtalen

– Jeg er ked af den negative omtale, vi har fået. Især synes jeg, at nogle af Facebook-kommentarerne er ret grove. Folk kunne jo selv tage ansvar og hjælpe til med det frivillige arbejde. For det er jo sådan noget, der kan ske, når man har med frivillige at gøre, siger han.

Om de ligefrem har spredt julehygge kimbrer-byen skal være usagt. At de tre og træet har fået opmærksomhed er dog uomtvisteligt. Ud over landets grænser.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu