Dansk målfest bag Flensburg-sejr

10. februar 2013 21:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dansk målfest bag Flensburg-sejr
Billede mangler

Det vil ikke overraske, hvis fans af den nordtyske topklub i håndbold, Flenburg-Handewitt, mener, at dansk er dejligt efter søndagens dramatiske udekamp i Bundesligaen.

Flensburg holdt kontakt med rækkens top ved at vinde 30-29 i en svær udekamp mod Balingen, og ikke færre end 22 af Flensburgs 30 mål havde dansk afsender.

Som så mange gange før førte VM-topscorer Anders Eggert an med syv mål, hvoraf fire var på straffekast. Men også Thomas Mogensen, der netop har meddelt, at han er klar til landsholds-comeback, kendte vejen til målet.

Han stod for ydeligere syv af Flensburgs mål, mens Lasse Svan Hansen med seks og Michael V. Knudsen med to mål fuldendte en stor danskerdag i klubben.

Det var oven i købet Thomas Mogensen, der cementerede Flensburgs sejr, da han ved 28-29 i sidste minut sikrede gæsterne en tomåls-føring, inden Balingen fik reduceret til slutcifrene i en intens kulisse foran 2200 tilskuere.

– Af med hatten. I denne atmosfære og under det pres, som tilskuerne lagde på os, er det ikke så nemt at holde nerverne i ro. Naturligvis gik alt ikke optimalt, men man må ikke glemme, at det er vores tredje kamp på seks dage, sagde Flensburgs svenske træner Ljubomir Vranjes til klubbens hjemmeside efter sejren.

Tirsdag spillede Flensburg sig i den tyske pokals Final4 med 24-20 over topholdet Rhein-Neckar Löwen, og to dage senere vandt Eggert & co. over Partizan Beograd i Champions League. Søndag var det så alle gode gange tre i Balingen, og med sejren er Flensburg nummer tre i Bundesligaen efter Rhein-Neckar og THW Kiel.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu