ANNONCE

Dansk mor efterlyst: Stukket af med to børn

13. marts 2019 19:05 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En dansk kvinde er som sunket i jorden.

Dansk mor efterlyst: Stukket af med to børn
Faderen har endnu ikke set sine to piger. Foto: Scanpix

Hos Østre Landsret har man afgjort, at en dansk mor skal aflevere sine to børn til deres far, som bor i USA. Men den danske kvinde er gået under jorden med parrets to piger på 11 og fem år.

Dette er historien om en bitter strid, som har ført til, at en dansk kvinde netop nu jages på tværs af hele Europa af politiet. Den 43-årige kvinde har nemlig ikke ønsket at aflevere børnene, skriver TV2.

Det danske nyhedsmedie har talt med børnenes far Bart Critser, som bor i Houston i den amerikanske delstat Texas.

– Vi ved ikke, hvor de er henne nu, om de er i Danmark eller i Tyskland eller et andet sted i Europa, siger Bart Critser til TV2.

Hos Københavns Politi bekræfter man, at sagen netop nu efterforskers, men de ønsker ikke at gå i nærmere detaljer om sagen.

Det dansk amerikanske par var gift i ti år, men blev sidste år skilt. Dengang fik parret delt forældremyndighed og i juli ville den 43-årige mor besøge familien i Danmark, men siden er hun som sunket i jorden.

Da skilsmissen blev fuldbyrdet i september, så fik Bart Critser fuld forældremyndighed. Faderen fortæller selv, at de to piger og moderen sidst er set 29. januar ved den dansk-tyske grænse i en bil på svenske nummerplader, men den oplysning har politiet ikke ønsket at bekræfte overfor TV2.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu