ANNONCE

Dansk musikekspert er chokeret over Princes pludselige død

21. april 2016 20:09 | Af: Ritzau Fokus

Prince havde ikke som så mange andre i branchen dårlige vaner med stoffer og alkohol, siger musikanmelder.

Prince var en verdensstjerne og et kæmpe sexsymbol, som gang på gang fyldte dansegulve med sine hits Purple Rain, 1999 og Kiss.

Sådan beskriver forhenværende musikanmelder på Politiken, Erik Jensen, den amerikanske sanger Prince, som torsdag er død 57 år gammel.

– Han har betydet meget især i 80’erne, hvor han formåede at være en brobygger mellem den gamle sorte soul musik og noget mere moderne. Han fik opdateret soul og funk-musikken gevaldigt i sit helt store årti, som var 80’erne, siger Erik Jensen.

Mange reaktioner på sociale medier

Sociale medier flyder torsdag aften over med reaktioner på stjernens død.

– Det er enormt chokerende, at han dør så pludseligt og i så ung en alder, siger Erik Jensen.

– Det er et chok, at endnu en af de store stjerner dør. Og så er det en person, som har gjort en stor dyd ud af at leve meget sundt. Man kan ikke beskylde Prince for de sædvanlige manerer i den branche med stoffer, alkohol og rock n’ roll, siger han.

Fik et ildebefindende i sidste uge

I sidste uge rapporterede det amerikanske magasin People, at Princes privatfly fredag morgen måtte nødlande, fordi den 57-årige verdensstjerne fik et ildebefindende og måtte hastes til hospitalet.

Sangerens repræsentant oplyste på det tidspunkt til People, at det skyldtes en alvorlig omgang influenza, som sangeren havde kæmpet med i flere uger.

Næste dag optrådte Prince ved en koncert, hvor han forsikrede sine fans om, at han havde det fint, skriver TMZ. Han har dog aflyst to andre koncerter for nylig, rapporterer Reuters.

/ritzau/

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu