Dansk politichef i Spanien idømt 17 års fængsel

18. marts 2013 23:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dansk politichef i Spanien idømt 17 års fængsel
Billede mangler

SPANIEN: Provinsretten i Sevilla har idømt danske Lars Sepúlveda Madsen, der er tidligere politichef fra narkoafdelingen i Sevilla, 17 års fængsel for at have stjålet 150 kilo narko fra politiets centrallager, skriver BT.DK.

 

Samtidig skal han betale en bøde på 6,5 millioner euro for ulovlig narkohandel og hvidvaskning af sorte penge.

En talsmand for politiet i Sevilla bekræfter overfor BT, at Lars Sepúlveda Madsen er blevet dømt 17 års fængsel for at have stjålet narkotika fra politiets varetægt og videresolgt det til tredjepart.

Sagen mod Lars Sepúlveda Madsen startede helt tilbage i 2006, hvor han kopierede nøgler til politiets narkolager i Sevilla, hvorfra han og hans medsammensvorne erstattede et parti narko på 150 kilo med lignende kasser, der i stedet indeholdt sukker og kakao. Salget af de 150 kilo kokain og heroin indbragte 2,7 millioner euro.

Mistanken mod Lars Sepúlveda Madsen kom, efter at hans personlige formue pludselig voksede med 280.080 euro, og hans kollegas formue steg med 805.278 euro. Lars Sepúlveda underskrev køb af en bolig til 210.000 euro, og sammen med sin kone købte han også en Mercedes.

Alt sammen købt for penge, der ikke stemmede overens med indtægterne i hans skattemæssige oplysninger. Det skriver den spanske avis El Pais.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu