ANNONCE

Dansk politiker dømt for vold mod sine børn

3. juli 2019 13:15 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Kommunalpolitikeren, der var sigtet for vold mod sine børn, har fået en dom for vold. Politikeren ankede sagen på stedet.

Kommunalpolitikeren var tiltalt for vold mod sine børn igennem 20 år. Retten i Roskilde har den 3. juli afsagt dom i sagen.

Politikeren er blevet idømt tre måneders fængsel for vold mod to af sine børn. Politikeren ankede sagen på stedet.

Slog børnene

Den folkevalgte politikers tiltale var oprindelig mishandling af børn, men Retten i Roskilde fandt ikke beviser for, at politikeren har udøvet systematisk vold på børnene, og politikeren kan derfor ikke dømmes for mishandling.

Retten i Roskilde har fundet bevis for, at politikeren har tildelt to af sine i alt tre børn lammere. Det er grunden til dommen for vold, der nu har ført en straf med sig.

Fængsles

Med dommen for vold følger tre måneders fængsel. Men det kunne tyde på, at der ikke er en tur bag tremmer i sigte for den folkevalgte.

Politikeren har under hele sagen nægtet sig skyldig, og vedkommende har derfor valgt at anke sagen til Østre Landsret.

Desuden besluttede Retten i Roskilde at opretholde navneforbuddet i sagen.

Storebror bestemmer

Der er fundet beviser for, at politikeren har slået sit ældste og sit yngste barn. Men ifølge BT har politikeren i retten udtalt, at det er det ældste barn, der har fået den yngste til at hoppe med på anklagerne.

– Jeg har aldrig slået nogle af mine børn for at gøre dem ondt. Det er noget, som den ældste finder på, fordi han hader mig, og har haft held med at radikalisere sin lillebror, sagde politikeren i retten den 17. juni.

Ingen vold

Mens det af en messenger-korrespondance fremgik, at den ældste bror ville redde sin mindste bror fra mere vold, derfor anmeldte han sagen. Mens han også selv har ytret, at han har været udsat for vold fra politikeren.

Det mellemste barn har under retssagen bakket op om politikeren og har udtalt, at vedkommende aldrig har oplevet vold fra politikeren.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu