Dansk professor dræbt med 35 knivstik

10. maj 2016 21:12 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Mødte ikke op på arbejde - fundet dræbt med 35 knivstik i hoved, hals og skuldrene

Dansk professor dræbt med 35 knivstik
Det er denne mand, Tyler Hagmaier, som politiet mener kan have dræbt den danske professor, Vibeke Rasmussen.

Da den danske professor, Vibeke Rasmussen, fredag ikke mødte op på sit arbejde på Quincy College i Plymoth i delstaten Massachusetts, USA, kontaktede Quincy College hendes datter.

Efterfølgende kom politiet frem til hendes hjem. Døren var ulåst og politiet fandt Vibeke Rasmussen dræbt med omkring 35 knivstik i i hoved, hals og skuldrene. Det skriver flere amerikanske medier blandt andre Boston Globe og Boston.com. Også Quincy College har bekræftet Vibeke Rasmussens dødsfald og har på skolens hjemmeside side skrevet mindeord.

Politiet er på jagt efter Vibeke Rasmussens 24-årige nabo, Tylers Hagmaier, der mistænkes for drabet.

Tylers Hagmaier er i forvejen kendt af politiet og har en fortid med psykisk sygdom. Ifølge Boston Globe er Hagmaier er aldrig blevet anholdt af politiet. Han har dog flere gange truet med at begå selvmord og politiet har tidligere afvæbnet ham, da han med en kniv truede med at gøre skade på sig selv.

Elskede USA

Vibeke Rasmussens datter har over for Boston Globe fortalt, at hun elskede USA. Først som udvekslingsstudent men senere som kiropraktor i Indianapolis indtil hun gik på pension. Derefter flyttede hun til Massachusetts, hvor hun havde planer om at blive optaget som studerende på Quincy College. men da skolen fandt ud af, at Vibeke Rasmussen havde en doktorgrad, blev hun i stedet ansat som udnerviser.

 

 

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu