Dansk rom-firma inviterer til kæmpe romsmagning

20. februar 2015 05:33 | Af: Matias Mortensen
 
Dansk rom-firma inviterer til kæmpe romsmagning
Anders Skotlander fra Skotlander Spirits tester fem danske rom på 500 danske romdrikkere. Pressefoto

Dansk romfirma vil bruge 500 danske romentusiasters smagløg til at udvælge ny rom til masseproduktion

Danske Skotlander Spirits inviterer nu 500 rominteresserede til Danmarks største romafstemning. Firmaet ønsker nemlig din hjælp til at udvælge deres kommende rom, der skal lanceres både på det danske og udenlandske marked til foråret.

Når Skotlander Spirits i løbet af februar måned inviterer 500 romdrikkende danskere til VIP-smagning, er det for at få hjælp til at udvælge virksomhedens kommende rom.

– Vi har lavet fem forskellige typer af rom, men hvem siger vi selv er bedst til at vælge den rigtige rom, der skal på markedet. Derfor spørger vi de mest romelskende danskere, som vi gerne vil høre hvad synes, siger Anders Skotlander, der står bag det danske romfirma.

Alle fem rom er lagrede på egetræsfade, men med vidt forskellige alkoholstyrker, lagringstid og derfor naturligvis også smag. Det er nu op til brugerne at bestemme, hvilken rom der skal i endelig masseproduktion.

Den rom, der får flest stemmer, bliver sat i serieproduktion som Skotlanders Spirits nye lagrede rom og lanceres på Miami Rum Festival 2015, en festival hvor Skotlander Spirits første rom vandt guldmedalje blandt 130 rom fra hele verden i april 2014.

Der vil være smagninger landet over i løbet af februar måned, smagningerne arrangeres i samarbejde med Danmarks største rom-website Romhatten.dk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu