ANNONCE

Dansk stjernemusiker får delt intime videoer

4. december 2019 19:50 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Musikeren Tessa har fået delt intime videoer mod sin vilje. Nu har hun anmeldt sagen til politiet.

Dansk stjernemusiker får delt intime videoer
Den danske rapper Tessa spiller koncert på Countdown-scenen under Roskilde Festival 2019, lørdag d. 29 juni 2019. Foto: Scanpix

Du kender måske selv det, at du har sendt en video til en person eller en gruppe, som du stoler på, hvor du måske gør noget, som du normalt ikke vil dele med alle. Det er lige netop, hvad den kendte danske rapper Tessa har gjort.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men nu bliver videoen af hende delt lystigt på internettet for rapperen, der har gjort kometkarriere i den seneste tid med hits som ‘Ben’, ‘Okay’ og ‘Snakker for meget’ , og det behager ikke den fremadstormende musiker. Det skriver DR.

– De her videoer er blevet sendt privat til folk, og derfor er det ulovligt at dele dem på internettet uden min tilladelse, siger hun i den to minutter lange Instagram-video.

Og rapperen sendere en direkte besked til dem, der har valgt at dele videoen, hvor hun ikke er iført særlig meget tøj, mens hun ryger en joint. Rapperen siger selv, at hun synes, at hun ser flot ud i videoerne, men at der altså er et problem.

– Det betyder altså, at der er nogle af jer derude, som har fået en politianmeldelse. Jeg vil bare gerne sige til alle haters, til pressen, at jeg ikke har yderligere kommentarer. De videoer har jeg lavet og sendt i god tro til folk, jeg troede, jeg kunne stole på. Det viser sig, at det kan man ikke.

Du kan se hele videoen her.

Politiet er på sagen

Sagen er blevet anmeldt til Midt- og Vestsjællands Politi, skriver DR. Der samtidig for bekræftet, at de har modtaget en anmeldelse om ulovlig deling af billeder og video.

– Vi kan ikke oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt, lyder det i et skriftligt svar fra Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi til DR.

Tessa er for nyligt blevet offentliggjort som et af navnene på Roskilde Festival i 2020.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu