Dansk stjerneskud helt fremme i Qatar

25. januar 2013 14:59 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dansk stjerneskud helt fremme i Qatar
Billede mangler

Thorbjørn Olesen er på en syvendeplads stadig med fremme i Qatar

 

Men så viste den unge dansker endnu en gang sine store færdigheder i det korte spil og sendte sit indspil fra ca 30 meter direkte i hul til en eagle. I øvrigt fredagens eneste på dette korte hul.

Så var smilet stort hos Thorbjørn Olesen, der med denne eagle kom to slag under par for runden. Sådan endte det også, og efter seks runder i træk i 60´erne måtte det danske es “nøjes” med en tredje runde i 70 slag og dermed en syvendeplads.

Andreas Hartø kom rundt i 71 slag, og det betød, at han gled et par pladser bagud, men som nummer 15 er den langt slående dansker så absolut på vej mod sit hidtil bedste resultat på Europa Touren.

De to andre danskere Anders Hansen og Thomas Bjørn ændrede ikke det store i stillingen med runder i 70 slag. Anders Hansen dumpede ned som nummer 23, mens Thomas Bjørn avancerede til en placering som nummer 38.

Helt i front er den 25-årige englænder Chris Wood, der endnu aldrig har vundet en turnering på Europa Touren. Den 196 cm høje Woods er i øjeblikket kun nummer 142 på verdensranglisten, så en sejr vil lune rigtig godt.

Chris Woods er 15 slag under par og dermed tre slag foran landsmanden Simon Khan, svenske Alexander Noren og Michael Campbell fra New Zealand.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu