Dansk Bayern-debutant: Jeg sked lidt i bukserne

14. april 2013 14:19 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Dansk Bayern-debutant: Jeg sked lidt i bukserne
Billede mangler

Over 70.000 vellarmende og festopstemte tilskuere sad på lægterne og så på, da den kun 17-årige Pierre Emile-Højbjerg lørdag eftermiddag entrerede grønsværen knap tyve minutter før tid i Bundesliga-opgøret mod Nürnberg.

 

Den unge dansker havde kort forinden modtaget gode råd af holdets førstevalg til målmandsposten, Manuel Neuer, der sad ved hans side på bænken denne lørdag. Men straks det blev klart, at Pierre-Emile Højbjerg skulle på banen, forsvandt alle rådene grundet en voldsomt nervøsitet, fortæller hovedpersonen selv.

– Dem havde jeg helt glemt. I de første ti minutter sked jeg nok lidt i bukserne, men så havde jeg to, tre aktioner og fik en smule mere ro på, sagde Pierre Emile-Højbjerg til Bild.de efter kampen, der endte 4-0 til de nykårede tyske mestre.

Bayern München vandt allerede i den forrige runde det tyske mesterskab og kunne derfor tillade sig at gøre brug af flere unge talenter. Og det værdsættes af det unger supertalent.

– Det var for vildt, det var en drøm. Lige siden jeg var lille, har jeg drømt om dette, fortalte Pierre-Emile Højbjerg, der med debutten blev den yngste spiller til at trække i Bayern Münchens trøje.

Klubbens træner, Jupp Heynckes, havde også kun lovprisende ord at fortælle efter kampen.

– Han er et vidunderligt talent. Han har udviklet sig virkelig godt, sagde Heynckes.

Det tyske storhold har stadig fem ‘gratis’ spillerunde tilbage af Bundesligaen i denne sæson, mens der også venter to semifinaler mod Barcelona i Champions League.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu