ANNONCE

Dansk teenager solgt til Ajax

14. august 2020 20:14 | Af: Ritzau Fokus

Jeppe Kjær nåede kun at spille 11 førsteholdskampe for AC Horsens, som har solgt talentet til Ajax.

Dansk teenager solgt til Ajax
Jeppe Kjær satte et markant aftryk i de få kampe, han nåede at spille for AC Horsens i slutningen af sæsonen i Superligaen. Foto: Ernst Van Norde/Scanpix

Superligaklubben AC Horsens har solgt det 16-årige stortalent Jeppe Kjær til den hollandske fodboldklub Ajax Amsterdam. Det oplyser Horsens fredag aften på sin hjemmeside.

Horsens-træner Bo Henriksen jubler over, at Jeppe Kjær nu får opfyldt sin drengedrøm.

– Det her er tæt på den ultimative case for alle parter, og vi kan kun ønske Jeppe Kjær, familien og Ajax stort tillykke med det her drømmeskifte. Han kommer ned til en klub, der har fuldstændig styr på alle detaljer i forhold til unge spillere, og han får de bedste rammer, han kan ønske sig.

– Jeg er ikke i tvivl om, at han er en storspiller i svøb, og han har mentaliteten til at håndtere det og gå hele vejen. Det har han om nogen også fortjent, og jeg er lykkelig på hans vegne, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Rekordsalg

Horsens oplyser ikke, hvor mange penge der ruller ind på kontoen fra Holland, men den jyske klub kalder det et rekordsalg.

– Vi har haft en positiv og konstruktiv dialog med Ajax og Jeppes familie gennem hele forløbet, og det har ført til en aftale, som alle kan være meget tilfredse med. For os som klub er det klart det største salg nogensinde, og det bliver svært at overgå.

– Det kan vi godt tillade os at være stolte over i de her tider, hvor klubberne stadig kæmper med de økonomiske konsekvenser i forhold til covid-19, lyder det fra Bo Henriksen.

Jeppe Kjær nåede at imponere i de få kampe, han spillede for Horsens. Det blev kun til 11 kampe i den gule trøje for den unge spiller. Heraf var ni af dem i Superligaen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu