Dansk undertøjs-model deler frække hemmeligheder

13. februar 2016 13:50 | Af: Ritzau Fokus

-Bare jeg tager tøjet af er de ligeglade med alt andet, siger den veldrejede danske model

Dansk undertøjs-model deler frække hemmeligheder
Nina Agdal smider gerne tøjet, som det fremgår af billederne på hendes Instagram-profil. (Privatfoto.)

Som forsidemodel på det anerkendte magasin Sports Illustrated har den danske supermodel Nina Agdal betaget alverdens læsere med sin gudindesmukke krop.

Den 23-årige Hillerød-skønhed er snart aktuel i magasinets 2016-udgave, hvor hun flasher formerne i eksklusivt badetøj, og i den anledning havde SiriusXM i samarbejde med mediet Access Hollywood inviteret den dårende danske darling i studiet til en snak om karriere, kost og kys.

– Jeg tror, min familie er virkelig stolte af mig. Min bror er 28 år, så hans venner synes, det er meget interessant. Det er måske lidt akavet for ham, men det er okay, sagde en veloplagt Agdal til journalisterne, som straks spurgte den labre larve om hendes første kys.

– Jeg fik mit første kys i børnehaven, da jeg var omkring fem år gammel. Min veninde og to tvillinger låste os inde på et badeværelse, hvor jeg fik mit første kys, og jeg husker det stadigvæk, røbede topmodellen grinende.

Gudinde-krop

Nina Agdal har de seneste år spankuleret sig ind som en af verdens mest eftertragtede modeller, og det kræver hårdt arbejde at pleje gudindekroppen.

– Jeg synes altid, at man skal forsøge at være den bedste udgave af sig selv. Det sker, når man passer på sig selv, spiser sundt og træner – der er ikke nogen let måde at gøre det på.

– Jeg elsker kød – og jeg ville ikke kunne være vegetar. Det er sjovt, at folk tror, modeller aldrig spiser, men de fleste af os spiser nok mere end andre – vores lektier inden et show er bare, at vi skal træne, sagde Agdal og røbede, at hendes over en million Instagram-følgere elsker særligt en ting ved hende.

– De er ligeglade med alt andet, end når jeg tager mit tøj af, jokede hun.

Se Agdals billede fra interviewet her:

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu