ANNONCE

Danske Bank afsætter 67 mio. kr. til Peter Straarup-pension

19. december 2011 14:07 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Danske Bank afsætter 67 mio. kr. til Peter Straarup-pension
Billede mangler

Ordførende direktør i Danske Bank, Peter Straarup, kan se frem til 3,1 mio. kroner årligt i pension, når han trækker sig tilbage.
 
Han har været i banken siden 1968, hvor han startede som elev hos Danske Bank i Fredericia. Men det var alligevel først, da han blev 60 år i juli i år, at hans pension tog form, som den ser ud i dag. Det skriver epn.dk
 
For han er sammen med en anden afgående Danske Bank direktør, Sven Lystbæk, dækket ind af en yderst lukrativ ordning, der sikrer ham, ‘at fratræde med livsvarig pension med udgangen af det regnskabsår, hvori de fylder 60 år’.
 
Det betyder, at Peter Straarup får 3,1 millioner i årlig pensionsudbetaling, der starter når han træder tilbage den 15. februar.
 
EPN.dk skriver, at der i 2010-regsnkabet fra Danske Bank er afsat 67 millioner kroner til direktørens pension. Det beløb er afsat på baggrund af en middellevetid for danske mænd. Så Danske Bank må yderligere til lommerne, hvis Peter Straarup bliver ældre end gennemsnittet, da det afsatte beløb ikke længere vil være dækkende. De 67 millioner rækker til Peter Straarup er 81 år.
 
Peter Straarup og Sven Lystbæk er de sidste, der er dækket ind af disse regler.
 
 
 
 
 
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu