ANNONCE

Danske Bank-chef skifter job

18. maj 2020 08:53 | Af: Ritzau Fokus

Skal nu lede ISS.

Danske Bank-chef skifter job
Danske Banks CFO Jacob Aarup-Andersen skifter til ISS. Foto: Scanpix

Topchefen for den danske service- og rengøringskoncern ISS, Jeff Gravenhorst, trækker sig snart tilbage. Han erstattes af Jacob Aarup-Andersen fra Danske Bank. Det oplyser ISS i en pressemeddelelse.

Jacob Aarup-Andersen har hidtil været øverste ansvarlig for bankaktiviteterne i Danmark. Han starter i sin nye stilling hos ISS per 1. september.

– Jeg vil gerne takke Jacob for den store indsats, han har leveret i flere forskellige stillinger i Danske Bank, siger Chris Vogelzang, topchef i Danske Bank, i en pressemeddelelse.

– Jeg vil også gerne ønske Jacob tillykke med det nye job og ønsker ham alt det bedste i hans nye virke.

Kronprins

42-årige Jacob Aarup-Andersen har været ansat i Danske Bank siden 2012 og medlem af direktionen siden 2016. Forrige år var han indstillet til at blive topchef for landets største bank, efter at norske Thomas Borgen fratrådte stillingen oven på den store hvidvasksag.

Finanstilsynet ville dog ikke godkende Jacob Aarup-Andersen som ny topchef for Danske Bank. Begrundelsen var en bekymring for, om Jacob Aarup-Andersen havde nok erfaring med bankdrift.

Derfor endte den mere erfarne hollænder Chris Vogelzang med at få jobbet i sidste ende.

– Danske Bank er en fantastisk organisation, og jeg så frem til at bidrage til dens fortsatte fremgang. Men nogle gange får man en mulighed, som man ikke kan sige nej til, siger Jacob Aarup-Andersen i pressemeddelelsen.

Starter snart

Det er aftalt, at den nuværende ISS-topchef, Jeff Gravenhorst, fortsætter i sin stilling, indtil Jacob Aarup-Andersen starter i virksomheden.

58-årige Jeff Gravenhorst har været øverste direktør for ISS i ti år.

På verdensplan har ISS mere end 400.000 medarbejdere. Det gør selskabet til en af de største danske virksomheder målt på arbejdspladser.

Selskabet tjener sine penge på blandt andet rengøring og ejendomsservice – såkaldt facility management.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu