ANNONCE

Danske Spil efterlyser heldige spillere

15. september 2019 13:25 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Har du været heldig i weekenden uden at vide det?

Danske Spil efterlyser heldige spillere
Flere danskere bør gå deres tal igennem efter weekendens trækninger. Genrefoto.

Hvis du, eller en du kender, spiller Eurojackpot eller Lotto og er fra enten Holstebro eller Skjern, kan det være en idé at læse med her.

Danske Spil skriver i en pressemeddelelse, at en spiller fra henholdsvis Holstebro og Skjern har vundet i Lotto, og Danske Spil har ikke hørt fra de to vindere endnu.

Spilleren fra Holstebro har vundet i Eurojackpot, hvor der fredag var 202 millioner kroner på spil i førstepræmiepuljen.

Der var ingen, der ahvde de fem rigtige vindertal samt de to stjernetal, man skal have, før man kan kræve førstepræmiepuljen, men en dansk spiller havde dog fem rigtige tal og et stjernetal. Det giver en 2. præmie på 3.227.820 kr.

Den værdifulde kupon er købt i Struervejs Nærkøb i Holstebro, og vedkommende har altså ikke kontaktet Danske Spil endnu.

Flere millioner

I den danske Lotto-trækning var der også præmier i luften. Danske Spil skriver, at to heldige spillere havde syv rigtige. De to skal derfor deles om en præmie på 10.000.000 kroner.

Den ene heldige spiller har købt sin kupon i SuperBrugsen Ullerød, der ligger i Hillerød, den anden heldige spiller har et Plus abonnement og spiller dermed fast med hver uge. Vinderen kommer fra Skive kommune.

Artiklen fortsætter under videoen

Derudover var der så også en spiller fra Skjern og en spiller fra Hvidovre, der vandt en million hver på den såkaldte millionærgaranti. Den ene af de to spillere købte sin kupon i SuperBrugsen i Skjern. Danske Spil har endnu ikke ørt fra vedkommende.

“Danske Spil tager selv kontakt til vinderne, der har spillet på nettet, men har du købt din kupon i Holstebro eller i Skjern, så er det en rigtig god ide at få dem tjekket,” skriver Danske Spil.

Denne uges vindertal er:

Lotto:

7, 13, 18, 19, 24, 30, 34

Tillægstal

12

Eurojackpot:

3, 21, 22, 33, 47

Stjernetal

29

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu