ANNONCE

Danske spil efterlyser vindere

19. august 2019 13:58 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Weekenden bød på fem nye lotto-millionærer. Ingen af de heldige har endnu meldt sig

Det var med en gigantisk førstepræmiepulje på vanvittige 475 millioner kroner, da der fredag blev spillet Eurojackpot. Der var dog desværre ingen, der havde fundet den helt rigtige tal-kombination, så derfor går Eurojackpot nu i max-pulje på svimlende 570 mio. kroner næste fredag.

En enkelt spiller fik dog alligevel noget at glæde sig over. Vedkommende havde nemlig fem rigtige tal og det udløser en 3. præmie på 1.473.672 kroner.

Ved lørdagens Lotto-trækning blev der fundet hele fire nye Lotto-millionærer. To af de heldige havde ramt de syv rigtige tal og skal dermed dele puljen, der var på seks millioner kroner. De kan dermed hver især se frem til at få sat tre millioner kroner ind på kontoen. Den ene vandt på sit PLUS-abonnement mens den anden har købt sin kupon på mobil-telefonen. Danske Spil tager selv fat i de to vindere.

Artiklen fortsætter under videoen

Endelig blev også millionærgarantien udløst og som altid betyder det, at to spillere hver har vundet én million kroner. Der behøver ikke være nogen anden gevinst på kuponen. Derfor er det altid en god ide at få tjekket sin kupon. Også selvom tallene ikke antyder, at der er gevinst.

I galleriet over artiklen kan man se, hvor de heldige vindere har købt deres kuponer. 

Ingen ramte samtlige rigtige joker-tal og og dermed kan man vinde den pulje, som er på tre millioner kroner, allerede på onsdag, når der spilles Viking lotto.

Kommende lørdag er Lotto puljen igen på seks millioner kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu