ANNONCE

Danske Spil søger seks lottomillionærer

4. september 2019 05:58 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Danske spil ligger inde med gevinster til seks vindere, der i uge 25, 34 og 35 vandt i Lotto. Se i galleriet, hvor kuponerne er købt.

I løbet af de seneste tre uger, har Danske Spil overrasket 17 spillere, der alle er blevet millionærer. Det er bare ikke alle, der har givet sig til kende.

Lige nu mangler Danske Spil seks millionærer, som har spillet Lotto i uge 25, 34 eller 35. Det skriver de i en pressemeddelelse.

I galleriet ovenfor kan du se, hvor vinder-kuponerne er købt.

Efterlyser vindere

Dansk Spil efter seks vindere, derfor opfordrer de alle, der har spillet Lotto i de nævnte uger til at tjekke deres kupon. Det kunne jo være, at der var en millionærgevinst på dem.

Det er de mange vindere i den seneste periode, der gør det besværligt for Danske Spil.

I takt med at der er flere, der har vundet, finder Danske Spil det også naturligt, at der er flere vindere, som gemmer sig lidt.

Sjældent at det sker

Det er dog sjældent, at Danske Spil har problemer med at finde vinderne.

Artiklen fortsætter efter videoen

– Vi plejer heldigvis at finde vinderne. Det hjælper ofte, at de læser om det i medierne, eller at de taler med naboen eller vennerne, som har læst om det. Derved bliver de lige mindet om, at der hænger en Lotto kupon på køleskabet eller ligger i bukselommen på et par bukser, der er lagt til vask, siger Presse- og Kommunikationsrådgiver ved Danske Spil Camilla Cornelius.

– Tænk, hvor ærgerligt det ville være, hvis man endelig vandt og så ikke fik pengene. Det kan man jo næsten ikke holde ud at tænke på.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu