ANNONCE

Dansker dræbt i vild ulykke

22. juli 2019 10:20 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En dansk mand kørte ind i en fjeldside på motorcykel og blev dræbt på stedet.

Dansker dræbt i vild ulykke
En 69-årig mand er død i en ulykke i Norge. Arkivfoto: Scanpix

En dansk mand på 69 blev dræbt på stedet, da han i uge 29 forulykkede på en motorcykel i det sydlige Norge, bekræfter politiet fra det norske distrikt Agder over for danske BT. Norske medier skrev allerede i sidste uge, at der var tale om et dansk offer.

Ifølge NRK kørte den danske mand i et følge på i alt fire motorcykler, der var på vej fra Kristiansand til Lysebotn i Rogaland, da nummer to i kortegen i et sving ved Breland Station mistede kontrollen over motorcyklen og kørte direkte ind i en fjeldvæg.

Her blev han ifølge politiet dræbt på stedet, fremgik det af en pressemeddelelse udsendt mandag den 15. juli. Meldingen om ulykken kom klokken 13.21. I forbindelse med indsatsen blev der iværksat hjerte- og lungeredning, men mandens liv stod ikke til at redde.

– Det har været et følge på fire personer, og den ene motorcykel kørte af vejen. Føreren af denne omkom, sagde operationsleder Lars Hyberg i pressemeddelelsen.

Ifølge NRK er der ikke indikationer på, at ulykken skyldes høj fart. Der er tale om en tragisk ulykke, oplyser politiet.

Mandens pårørende er underrettet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu